Fashion/Video: Upcoming Brand – Ends/Wealth Corp

I Oktober 2005 fik Brandon Breaux og Juan Sanchez en ide om at starte et tøjmærke. Mærket skulle repræsentere Chicago kulturen og understrege individualitet. Efter en masse samtaler endte de med blive enige om mærket skulle op at køre og navnet skulle være ‘Ends/Wealth Corp’ også kendt som EWC. Design og fashion har altid været drengenes passion. De er begge i 20 års alderen, hvilket man godt kan se på deres ind imellem ungdomlige prints. De laver produkter til begge køn, og jeg vil mene de kommer med lidt til en hver smag. EWC er en cool kreativ gruppe der blev grundlagt i 2007 som en tøjvirksomhed med det vigtigste mål at give forbrugeren et unikt produkt med et strejf af personlighed og social humor. Mærket repræsenterer også overflod og de værdier man har i livet.

Jeg har snakket med den ene designer bag mærket, og da han hørte om min ide ville han med glæde også give jer (vores læsere) lidt, han giver jer 10% på alle vare inde på deres side, hvis i køber noget skal i bruge koden DUUS1 så får i automatisk taget 10% af.
Jeg synes i skal tage et kig og måske købe noget tøj fra Chicagos nyeste brand. Det er rigtig billige priser, ser fresh ud og bliver damn dope til sommer. En t-shirt koster kun 150 kr. og det er derfor umuligt at blive nuppet i tolden.
Vær’ den første i Danmark til at rocke EWC!!

Ends/Wealth Corp – Shop
Ends/Wealth Corp – Facebook Fanpage

Læs mere efter jumpet…

EWC er som sagt et upcoming brand straight out of Chicago så hvad er  mere oplagt end at lave deres absolut første collaboration med ‘Leaders 1354’. Leaders 1354 er et meget stort mærke, men sælger dog også en masse andet inde i deres store i. Leaders er nok en af de mest anerkendte butikker i hele Chicago.

Den første video jeg vil vise jer er en form for video lookbook. Den er cool og går meget ud til pigerne. Vores kvindelige læsere kan her se hvordan man kan rocke lidt af deres produkter. Os drenge kan sidde og kigge på en lækker, brun chick med en ordenlig SWAG!

ENDSWEALTH Corp / SANTOGOLD / “SHOVE IT”

ENDSWEALTH Corp / SANTOGOLD / “SHOVE IT” from Nem Perez on Vimeo.

De 4 kommende billeder viser meget tydeligt hvilken type, mærket prøver at ramme. Nemlig folket som elsker kulturen i Chicago, en masse high-end fashion brands, blandet med noget vintage, eller de mindre kendte mærker.

EWC gør rigtig meget for at bevæge sig op i rækken over brands. Det gør de ved at lave en masse sindsyge videoer som man kan se på deres side, videoerne er spændende og er værd at tage et kig på. Dog forsøger de også at skabe en masse snak omkring sig ved at lave nogen fede Events hvor man kan komme og hygge sig blandt en masse kendte mennesker i Chicago og købe deres produkter til lavere priser. De events tiltrækker især folk ved at lave disse fede videoer. Denne video er en lille invitationen til Lauchen som er blevet holdt. Alt er gennemført og der er tænkt over hver evig eneste lille detalje. Den skal nydes og mon ikke også du bliver overrasket over videoen.

LAUNCH EVENT! APRIL 28TH!

LAUNCH EVENT! APRIL 28TH! from Ends/Wealth Corp. on Vimeo.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Brandon B 8 maj, 2011

    @NemPerez http://drozdailysteezin.dk/?p=18902

HAVE SOMETHING TO SAY?