Concert/Event: Rakim @ Vega, 27 Maj.

En af de mest indflydelsesrige MC’s der nogensinde har rappet, har ENDELIG fået snuden imod lille Danmark.

Scratch Entertainment & Scratch Gothenburg, præsenterer den 27. Maj: The Original God MC, Rakim. Tro det eller ej. Det er første gang, at det rent faktisk har lykkedes at få ham til Danmark, på trods af de utallige promoters og koncert arrangørers forsøg.

Til Hip Hop elskere behøves der ingen introduktion til denne mand. Men til dem der ikke kender denne MC?

Let me drop some knowledge: Han er din favorit rappers, favorit rapper. Han er af mange musikere blevet kåret som den bedste rapper, nogensinde. Han er en af dem der laver sange, man bliver nød til at høre gentagende gange, pga. tvetydige rim og multiple betydninger. Og ved siden af det har han dybe tekster. Manden kan få et relativt religiøst track til at lyde mega fedt, historisk og catchy så selv folk, der ikke tror på gud BANGER sangen!

Rakim har fået en kæmpe potion af rappere, der kom ud omkring hans frembrud med DJ’en/Produceren Eric B, til at ændre deres rap stil. Fra det hurtige dobbelt time flow og skrålen, til et mere laid back flow, var lige pludselig ekstremt populært i hip hop industrien. Hvor det selvfølgelig er langt fra kun Rakims skyld, at udviklingen fandt sted, men kan jeg sige så meget: Han er en af de kæmpe grunde til denne ændring. Hvor mange artister kender du som ham..?  Yea, I thought so. De kan tælles på en hånd.

Hans diskografi rækker sig over 25 år. Så forvent lige pludselig et tidsskifte i musikken under den kommende koncert. Han har blandt andet i samarbejde med legenden DJ Eric B, udgivet det yderst anerkendte hip hop album, Paid In Full. I forbindelse med hans solo karriere, har han senest udgivet albummet The Seventh Seal i 2009. Albummet er et udmærket forsøg på at blande hans fede rim, sammen med ny produktion. Det er et lytte værdigt Rakim album. Det skal der slet ikke herskes tvivl om.

Gør dig og din musik smag en kæmpe tjeneste:

Gå ind og se R.A.K.I.M. den 27. Maj..!

“When I B On The Mic”

“Paid In Full”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?