Gadgets: Old School

Alle render rundt med en række gadgets i lommerne. For de fleste, er det det fedeste at have de nyeste og mest moderne gadgets. Så derfor er det interessant at se folk der skiller sig ud – og som ikke har f.eks. en iPhone 4, iPad 2 og Macbook Pro.

En post på bloggen ‘designmind‘ giver et ret interessant billede af dette. Her er en der har brugt sin iPhone 2G (første model) i over 3 år, og har slidt den på en fed måde. Desuden ejer han et Canon kamera, som er over 7 år gammelt og stadig bruger film. Begge produkter er ’slidt til perfektion’ som de skriver, lidt ligesom et par fede raw denim jeans skal slides i flere år, for at få den perfekte pasform.

Det har helt sikkert givet mig et nyt syn, på det at købe de nyeste gadgets hele tiden. Tjek her for at læse artiklen!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. It is very nice. If you compare old and new then you will gather experience from that.

HAVE SOMETHING TO SAY?