Concert/Event: Fashawn @ Rust, 27. Maj

Selvom Rust er en natklub, så afholder de til tider også nogle rimelig fede events i form af koncerter. Den 27. maj er ingen undtagelse. Denne dato gæster Fashawn nemlig den populære natklub. Rapperen fra Fresno, California, er et navn som er utroligt beundret her på bloggen, og vi skal selvfølgelig uden tvivl ind og opleve Fash’ på dansk jord. Fashawn har været under stor udvikling siden han blev opdaget af Planet Asia som bare 17 årig. Her har han bl.a. udgivet adskillige mixtapes heriblandt det Alchemist-producerede “The Antidote” som blev betragtet som et af 2009’s bedste mixtapes, og selvfølgelig den udgivelse vi bedst kender ham for, nemlig “Boy Meets World”, som er en hans debut album produceret af den dygtige Los Angeles producer Exile.

I en alder af 22 år, har han også formået at være en del af den prestigefulde XXL Freshmen liste i 2010 ved siden af navne som Wiz Khalifa, J. Cole, Freddie Gibbs, Pill, Nipsey Hussle , Jay Rock og Big Sean. I 2011 udgav han så efterfølgeren til “Higher Learning”, hvilket bl.a. havde produktioner og medvirken af J. Cole, Gilbere Forte’ og Common. Her kan man ikke komme udenom tracks som “Relaxation”, “Nothin’ For The Radio”, “Just Another Day”, “Down That Road”, “Manny Pacquiao og “Big Dreams”.

Så hvis man er rigtig hip-hip og fan af den nye generation af rappere der begynder at komme frem, vil jeg stærkt anbefale at man får fingrene i “Boy Meets Evil”, “The Antidote”, “Higher Learning Vol. 2” og nogle af hans andre mixtapes, så man kan forberede sig til en et fedt show med den unge Fresno rapper. Du kan købe din billet i døren for bare 60 kr., så at være fraværende er ikke en undskyldning! Som mange nok ved, optræder Rakim samme dag, men man kan sagtens nå at komme efter Rakim koncerten, da han højst sandsynligt først går på kl. 1.

Fashawn feat. Gilbere Forte’ – Just Another Day by gilbereforte

J. Cole feat. Omen & Fashawn – Relaxation by mistermillers

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 13 maj, 2011

    Husk Fashawn @ Rust 27 Maj http://fb.me/xY79Dq7E

HAVE SOMETHING TO SAY?