Gadgets: Google Chromebook

Google er i disse dage helt fremme i skoene. Samtidig med deres lancering af deres nye musiktjeneste omtalt forleden dag, kom deres bud på fremtidens computer. Markedet boomer ellers for tablets i øjeblikket, og her er Google også langt fremme med deres Android-styresystem.

Googles bud på fremtidens computer, er en computer helt uden et traditionelt styresystem. Deres såkaldte Chromebooks kører udelukkende igennem Googles internetbrowser Chrome. Alt kører over internettet, hvilket giver fordele af at man har adgang til alle sine data altid, og ikke behøves at lave backup. I stedet for traditionelle programmer kan man installere en række apps, ligesom kendt fra Apples iOS-enheder, der skulle kunne erstatte alle ens traditionelle programmer. Ellers lover de en opstart på under 10 sekunder og lange batteritider på computerne.

Samlet ser det meget lovende ud. De to første Chromebook-modeller kan købes fra den 15. juni. Begge ser lovende ud, og med priser på ca. 500$ kan de komme til at give konkurrence til de ellers så populære tablets. Det er desværre endnu uvist, hvornår de kan købes i Danmark. Læs mere hos Google og Amazon.com.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?