MovieTrailer: “96 minutes” med Pill fra Maybach Music

Let’s face it.

Film, der omhandler kriminalitet, drama, er nervepirrende og har fremragende skuespillere er noget de fleste ’synes godt om’.

Der er netop dukket en trailer op på nettet til filmen “96 minutes” – en thriller, der ser ud til at have alle de førnævnte ingredienser. Filmen handler nemlig om fire unge fra forskellige steder i samfundet, der har det tilfælles, at de en fatal aften ender med at blive impliceret i det samme biltyveri. Derfra går det nedad bakke og man følger deres skæbner og hører om deres baggrund. Lidt ligesom i “Crash”, som i 2004 vandt en Oscar for bedste film.

“96 minutes” blev modtaget fantastisk ved dette års SXSW film festival, og selvom skuespillerne er forholdsvis ukendte, er der et navn, man kan nikkegenkendende til. Tyrone Rivers alias “Pill”, der blev signet til Rick Ross’ Maybach Music i februar, har nemlig allerede taget springet over til det store lærred – i “96 minutes” spiller han karakteren Rodger, ikke en af de førende roller, men som Pill udtalte til Billboard: “Jeg fik den rolle, jeg gik efter. Jeg arbejder altid og forsøger at forberede mig på ’superstardom'”.

Props til knægten for grinde derudaf, filmen ser i hvert fald spændende ud. Det er endnu uvist om/hvornår filmen rammer biograferne i Danmark, men indtil da kan du tjekke traileren ud.

Du kan læse vores interview med Pill her.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 13 maj, 2011

    Byd velkommen til vores nye Film blogger..

    Han kommer til at skrive om trailers og lave filmanmeldelser. http://fb.me/wEeviUcZ

HAVE SOMETHING TO SAY?