DDS Hoops: “Playoff Edition – Coming Out Party”

Taj Gibson har spillet rigtig godt op til nu i slutspillet, og har ærlig talt spillet en hvis legemsdel af når han har haft chancen igennem den regulære sæson (skader til Boozer og Noah), men tror måske det er gået op for ham selv at han virkelig er go spiller med en go-go-gadget trampolin i baglommen! Han udstillede Heat flere gange og var sammen med de resterende “bigs” fra Chicago med til at gøre livet surt for Miami med hele 19 offensive rebounds.

Læs mere efter jumpet…

Det er altid fascinerende når uventede spiller stepper op og praktisk talt svinger fordelen fra det ene hold til det andet. Prøv at læg mærke til hvor mange gange Taj Gibson er nævnt i denne promo før serien startede f.eks.:

Præcis. Ingen havde regnet med at Chicago’s sejr i game 1 skulle komme på baggrund af en veloplagt Taj Gibson.

Say my name?! Say my name Miami?! I’m Taj Gibson bitch!

And Wade? You’ll take it and you’ll like it:

Kigger vi fremad skal Miami, hvis de vil have en reel chance for at komme i finalen, gøre noget ved rebound-statistisken, for fortsætter Chicago med at dominere rebounds og second-chance points kan det meget vel blive en rigtig kort serie. De (Miami red.) har to spillere som på ethvert given tidspunkt kan gøre noget ekstraordinært, så serien er i limbo hvor alt kan ske. Så igen, Derrick Rose er… Derrick Rose:

På den anden side af gaden tager et veludhvilet Dallas hold imod duoen Durant-Westbrook og resten af Oklahoma-mandskabet, som klarede sig ud af game 7 imod et hårdt kæmpende Memphis hold. I sidste ende kunne Randolph, som ellers har været et monster for Memphis, ikke stille noget op imod 39 points fra Durant og Westbrooks triple-double.
(http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2011/05/16/0041000227_mem_okc_series_recap.nba)

Sidstnævnte (Westbrook) bliver nævnt af mange til at være nøglen til Oklahomas succes mod Dallas og J-Kidd. Det er vi på DDS ikke nødvendigvis enige i selvom slutspillet ofte hander om matchups (miss-matches etc.); Begge hold har en bred trup og begge har deres funklende stjerner som spiller i højeste gear i øjeblikket, men nøglen til sejr ligger i hvor godt de hver især får aktiveret deres bænk. J.J. barea og resten af Dallas’ bænk har spillet latterligt godt, og det samme kan siges om Oklahoma. Vi ved allesammen at Durant og Nowitzki får banket deres bolde igennem nettet uanset hvad og at det bliver spændende at se om J-Kidd’s sindssyge basket-IQ triumfer Westbrook umenneskelige atletiske evner, men nøglen bliver produktion fra reserverne. I hørte det her først! Husk at tune ind i nat hvor det hele går løs i Dallas:

Er i enige med Drux om at Dallas går hele vejen til finalen eller tror i at Durant og The Thunder overrasker og møder enten Chicago eller Miami? Apropos den serie, hvem vinder så? Får D-Rose tvunget Chicago i deres første finale siden MJ gjorde det i 1998? Eller får vi en rematch af finalen fra 2006 mellem Dallas og Miami?

Som vi har gjort tidligere med Lakers og Celtics, ærer vi nu Miami med et trip down memory lane, og tager jer tilbage til deres mesterskabssæson i 2006. I ønskes allesammen en fantastisk uge af DDS Hoops. Peace!1 Readers Commented

Join discussion
  1. Rune Tight D on 17/05/2011

     Dallas might do it!! Jinxed!

HAVE SOMETHING TO SAY?