Fashion: Upcoming Brand “V.I.V.I.D.S”


V.I.V.I.D.S er ikke et mærke mange mennesker kender til endnu. V.I.V.I.D.S er rigtig dope, og synes det er værd at kigge nærmere på. Jeg kan godt lide at rocke varer som ingen andre har i Danmark, og tja så skal man jo søge på Vintage eller finde nogen upcoming brands. Derfor finder mig og Shwan lidt “upcoming brands” til jer engang imellem.

Da jeg snakkede med Will Perrymon stilte jeg ham nogen spørgsmål som jeg vil dele med jer.

LÆS OG SE MERE EFTER JUMPET!!

Hvorfor har du valgt at starte din eget mærke?

Jeg valgte at starte mit eget mærke, fordi jeg ønsker at udtrykke mine idéer og koncepter, som jeg har levet livet efter og ting som mange kæmper med. Alle mine produkter har en dope historie at fortælle.

Hvad vil du opnå med V.I.V.I.D.S?

Hvem ved, hvad V.I.V.I.D.S vil opnå, men bare det faktum, at V.I.V.I.D.S er kommet i gang med at udtrykke idéer og tanker ud igennem tøj er perfekt, resten er bare sovs på toppen.

Hvad vil du designe ud fra? Tanker, oplevelser, noget andet?

Som en designer forsøger jeg at holde det pænt og enkelt, men mest af alt designer V.I.V.I.D.S bare ud fra erfaringer og tanker omkring livet.

Tag et kig på V.I.V.I.D.S – Online Store


1 Readers Commented

Join discussion
  1. Jazz Finna'Spazz Carter on 18/05/2011

    I Like!!i have too get me a crew neck and the shirt thats the third picture!!.,

HAVE SOMETHING TO SAY?