Video: SchoolBoy Q “1 Day, 1 Show”

SchoolBoy Q er en af de mange nykommere fra den solrige by L.A., som er ved at bryde igennem og skabe et navn rent nationalt men også internationalt. Ligesom sine Black Hippy kammerater er Q også i fuld gang med at optræde diverse steder i USA, og i denne anledning er der blevet filmet bag om kulisserne første dag til hans første show, som overskriften også indikere. Q som efter min mening har haft et af 2011’s bedste mixtapes, “Setbacks”, er virkeligt en artist som man skal holde øje med. Han er ikke ligefrem den mest lyriske, men formår stadigvæk at have sans for musik og levere en mix af gode tracks heriblandt “Fantasy” m. Jhené Aiko aka Drux’s bana, “What’s The Word” m. Ab-Soul og Jay Rock og “Phenomenon” m. Alori Joh.

Så hvis man ikke har “Setbacks”, burde man få fingrene i det. Man skal selvfølgelig heller ikke glemme Kendrick’s “O.D.”, Jay Rock’s “Black Friday” og Ab-Soul’s “Long Term Mentality”. Jeg har personligt været Black Hippy fan siden dag 1, da de er et frisk pust og god kombination af 4 forskellige personligheder med 4 forskellige måder at rappe på. Tjek klippet med SchoolBoy Q ud længere nede, og glæd jer til mere Black Hippy. Check it out and stay tuned!

Shout outs to: Top Dawg Ent. (Svar lige på jeres mails mand!)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?