SteezinNews+Video: Billboard Music Awards 2011

I går afholdte Billboard deres årlige prisuddeling, nemlig “Billboard Music Awards” på MGM Grand Arena i Las Vegas, hvor artister som Eminem, Justin Bieber og Rihanna særligt var i rampelyset. Det endte uden overraskelse også med at både Justin Bieber og Slim Shady slap med flest priser. Det prominente navn fra Detroit kunne sætte 6 stk statuetter ind på sin konto, og det kunne Justin Bieber ligeledes. Em var i alt nomineret for 17 kategorier, men endte med at vinde for “Top Artist”, “Top Male Artist”, “Top Rap Artist”, “Top Billboard 200 Album”,  “Top Rap Album” og “Top Rap Song”. Stort tillykke til Em!

Læs mere efter jumpet…

Den britiske popsensation Taio Cruz som også optrådte i København nogle måneder tilbage, satte også sit præg med sit hit “Dynamite” og endte med at løbe med 3 statuetter.

Britney Spears som er blevet genoplivet havde også to mindeværdige optrædener med henholdsvis Rihanna og Nicki Minaj. Den kontroversielle popsangerinde, gav en Ri Ri en hjælpende hånd til “S&M”, hvilket endte med at blive et forholdsvis godt resultat. Rihanna vandt iøvrigt priserne for “Radio Artist Of The Year” og “Female Artist Of The Year”. Udover det dukkede Britney pludseligt op igen da Nicki Minaj’s “Super Bass” blev overlappet med “Till The World Ends”. Så Britney fik sandeligt også sat sit præg denne aften.

En anden person der har været væk et stykke tid nu er Beyoncé, og hun formåede også at levere en mindeværdig optræden, da hun optrådte sin første single fra hendes kommende album “4”, nemlig “Run the World (Girls)”. Dette skete før hun selv også fik overrakt prisen for “Billboard Millennium Award” af musikalske veteraner som Barbra Streisand, Bono fra U2, Stevie Wonder og Michelle Obama.

RNB dronningen Mary J. Blige var også tilbage, og i denne anledning optrådte hun sin seneste single “Someone to Love Me (Naked)” med hip-hop mogulet Lil Wayne, hvilket også blev en ganske fin optræden.

Hvis man vil læse mere om dette event, kan man passende gå ind på billboard og se masser af billeder samt videoer. Check it out!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 23 maj, 2011

    Videoer fra Billboard Music Awards 2011 http://fb.me/stFXYbnf

HAVE SOMETHING TO SAY?