AlbumCover+Tracklist: Big K.R.I.T. “R4: The Prequel”

Efter at have modtaget utrolig god respons for sine 2 kvalitetsmixtapes “Krit Wuz Here” og “ReturnOf4Eva”, har Def Jam besluttet sig for at lave en mini udgivelse i form at et digitalt tilgængeligt album ved navn “R4: The Prequel”. Albummet er en blanding af “Krit Wuz Here” og “ReturnOf4Eva” og kommer kun til at  indeholde 5 sange. Det vil være tilgængeligt på iTunes og andre netshops d. 7. juni. Som navnet også indikere er dette ikke et officielt album, men derimod bare en prequel til hans debut album som vi forhåbentligt snart for at se. Se tracklisten nedenfor, check it out!

Tracklist:

1. Sookie Now (Feat. David Banner)
2. Time Machine (Feat. Chamillionaire)
3. Country Shit (Remix) (Feat. Ludacris & Bun B)
4. The Vent
5. Moon & Stars (Feat. Devin The Dude, Curren$y & Killa Kyleon)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?