SteezinMovies: Tømmermænd i Thailand

Man kender det kun alt for godt selv. Du vågner efter en vild nat i byen, klokken er alt for mange, og du er fuldstændig fucked up. Dit fresh gear er smadret, du har sår på hænderne og kan intet huske fra aftenen inden. Et eller andet er helt galt..

De fleste husker vel en af ’09s største sommer komedie-blockbuster ”Tømmermand i Vegas”, hvor de tre venner Phil, Stu og Doug samt den tykke, akavede, men sindssygt sjove Alan, drog en tur til ”Sin City” for at fejre Dougs polterabend. Det endte i hat og briller for at sige det mildt – en ødelagt tand, en tiger og Mike Tyson er nogle blot nogle af højdepunkterne.

Denne gang er ”The Wolf Pack” rejst et smut til Bangkok for at fejre Stus bryllup. Gutterne er enige om, at turen til Vegas ikke skal gentage sig, men efter en enkelt øl på stranden er den selvfølgelig gal igen. Drengene vågner og er helt væk – brudens 16-årige lillebror er forsvundet og Stu har fået en kæmpemæssig tribal-tattoo midt i fjæset. Alt er altså som det plejer, og de må nu ud på ”sightseeing” i Bangkoks underverden for at finde den forsvundne teenager. Endnu en gang er Mr. Chow – den skøre koreaner fra ”Tømmermænd i Vegas” – med, og sammen med Alan bidrager han med en masse sjove kommentarer.

Filmen er næsten en tro kopi af den forrige hvad angår plot, forskellen er blot, at den nu foregår i Bangkok. Jeg har selv været i byen et par gange, og filmen formår flot at skildre den skumle stemning, der lurer visse steder i det thailandske natteliv. Tilsæt så ladyboys, en flabet cigaret-rygende abe og Mike Tyson – og du har en god cocktail til en søndag eftermiddag.

Selvom ”Tømmermænd i Thailand” ikke skriger af originalitet, kan man sagtens underholdes, hvis man vel og mærke synes den første film var noget værd. Chok-effekten fra 1’eren er dog forsvundet og manuskriptet læner sig lidt for meget op ad den første film, men alene Zach Galifianakis i rollen som Alan (der er et eller andet seriøst galt med hans tankegang!) hiver i hvert fald 2 stars hjem.

/6 D’z er hvad det bliver til. Nedenfor kan du se traileren og vurdere en sidste gang, om den er værd at bruge $ på i biffen..

 

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 26 maj, 2011

    Byd velkommen til vores nye Film blogger. Han har været skribent på filmz.dk http://fb.me/G2l58ocA

  2. Pingback: Emil Pedersen 26 maj, 2011

    Byd velkommen til vores nye Film blogger. Han har været skribent på filmz.dk http://fb.me/G2l58ocA

HAVE SOMETHING TO SAY?