Gadgets: Sony PS3 Wireless Headset

Så er Sony klar med et nyt headset til PS3. Det understøtter 7.1 virtual surround sound og er trådløst, hvilket er den perfekte gadgets til dig der spiller f.eks. Call of Duty eller andre spil, der understøtter surround sound. Plus designet som efter min mening er helt i top! Prisen ligger på 100$, og udkommer i løbet af september verden over. Tjek mere på Sony’s hjemmeside her.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Demolition demo on 07/08/2013

    I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Studying this information So i am happy to exhibit that I have a very excellent uncanny feeling I discovered just what I needed. I such a lot without a doubt will make certain to don?t put out of your mind this website and provides it a look regularly.

HAVE SOMETHING TO SAY?