DDS Hoops: Playoffs “The Finals Edition”

Vi på DDS kunne godt se den gå til 7, men hvem der trækker det længste strå er der stor uenighed om. J-Kidd fortjener en ring. Det samme kan siges om Nowitzki, som virkelig har genintroduceret sig selv på den store scene, som en af spillets aller ALLER bedste spillere. Men basket er ikke et spil for retfærdigheden. Malone, Stockton, Barkley, Patrick Ewing, alle Hall of Famers og alle uden en ring. Jeg siger Miami i 7, selvom det sikkert betyder at Drux fyrer mig som skribent, men what the hell ;-) Hvem tror i vinder trofæet i år og hvorfor?

Læs mere efter jumpet….

Shaquille O’neal satte forleden skoene på hylden og trak sig tilbage som spiller efter 19 gloværdige år i NBA. En af de mest dominerende og underholdende spillere er ikke længere at finde i en NBA-uniform, og i den anledning vil jeg gerne vide; hvor synes i han rangerer alltime? Top 5? Top 10? Hans krop kunne ikke mere i år, men la ikke det være det sidste billede i har af The Diesel. Manden afkræver respekt!

Nyheden blev leveret igennem det sociale medie Twitter, men som den showman han er, arrangerede han et underholdende pressemøde som i kan se nedenunder:

Og fis så ud i det gode vejr og nyd KPH! Genfandt lige min kærlighed til byen efter Distortion på Vesterbro igår. Ikke den værste by at bo i. Peace!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?