Gadgets: Apple iOS 5, OS X Lion & iCloud

Så er Apple kommet med softwareopdateringer!

iOS 5 byder på 200 nye features, heriblandt forbedringer for påmindelser, Twitter-integration, bedre kamera og meget mere. Det udkommer i løbet af de næste par måneder, og er gratis for alle ejere af iPads, iPhone 4 & 3GS og iPod touch 3. og 4. generation. Ældre enheder er desværre ikke kompatible med opdateringen.

OS X Lion har ligeledes fået en generel overhaling, med over 250 nye features, hvor der nu fokuseres mere på elementer taget fra iOS-styresystemet. Der kommer endnu flere multitouch-gestures, fuldskærmsfunktion, Mac App Store, Auto-save feature og meget mere. Lion udkommer ligeledes i løbet af de næste par måneder, og vil koste ca. 250 danske kroner, og hentes direkte fra Mac App Store.

iCloud er den sidste nyhed fra Apple. Denne ide går helt basalt ud på, at alt dit indhold i form af kalenderaftaler, kontakter, billeder, Apps, dokumenter osv. skal være tilgængeligt overalt. Hver gang du ændrer noget på en af dine enheder, bliver det med det samme ændret “i skyen” og synkroniseres til dine andre enheder. iCloud bliver en integreret del af iOS 5 og OS X Lion, så forvent derfor at det udkommer nogenlunde samtidigt i løbet af de næste måneder.

Læs mere om iOS 5, Mac OS X Lion & iCloud direkte hos Apple.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?