SteezinNews: J. Cole’s Debutalbum Færdigt!

Efter at have optrådt til “Bonnaroo Arts & Music Festival”, sad J. Cole og snakkede eksklusivt om sit debutalbum og hvor langt han er i processen. Her fortalte Cole, at han rent faktisk blev færdig med albummet sidste uge, men at albummet først bliver udgivet ca. 3 måneder fra dags dato, dvs. en gang i september.

Dette går ham dog lidt på, da han er vant til at udgive et mixtape ligeså snart at han færdig med det og i samme øjeblik få respons. Det er dog anderledes når man skal udgive et kommercielt, der skal man desværre igennem en længere ventetid for at få den respons man ellers er spændt på at få. Så alle hans fans må være lidt “mere” tålmodige.

Cole slutter af med at sige at han ved at albummet er blevet utroligt, men at han ikke kommer til at have den følelse i kroppen før at albummet bliver lækket på nettet, og han ser responsen fra folk. Tjek det korte videoindslag ud med Jermaine og glæd jer tilmodigt til “Cole World”.

Hvis man har misset vores interview med J. Cole burde man også lige tjekke det ud her

Check it out!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 12 jun, 2011

    J. Cole's debutalbum er 100% done. http://fb.me/11sWuNUG6

HAVE SOMETHING TO SAY?