SteezinMusic: Nas “Nasty”

Nas har man ikke rigtigt hørt noget til siden han smed sit samarbejdsprojekt, “Distant Relatives” med Damian Marley ud på gaderne. Det er dog nye tider, og Queensbridge-rapperen gør sig klar til at udgive et nyt soloalbum ved navn “Life Is Good” som endnu ikke har fået en release date.

Som en lille appetitvækker, har Funkmaster Flex i dag på Hot97 IFWT præsenteret en streetsingle ved navn “Nasty” som højst sandsynligt kan forventes på det kommende album. Sangen er utroligt dope, og giver os Nas i bedste stil over et old school inspireret beat med et high tempo flow. Den minder en smule om tracket “Hip-Hop Is Dead” uden hook. Jeg glæder mig til at se hvad QB’s finest har i ærmet til os, gør i også det? Sangen er tagged, men stadigvæk udmærket, check it out!

“Are you ready for Nasty Nas?”

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 14 jun, 2011

    Nyt track fra NaS http://fb.me/ZPq4U4oF

  2. Pingback: Ali Sufi 14 jun, 2011

    Nyt track fra NaS http://fb.me/ZPq4U4oF

HAVE SOMETHING TO SAY?