MusicVideo: Random Axe “Random Call”

Så er den første visualisering til Random Axe’s “Random Call” endeligt ude. Random Axe som er bestående af Detroit rapperne Black Milk, Guilty Simpson og Brooklyn rapperen Sean Price, har desuden også udgivet deres album i går, hvilket var samme dato som Bad Meets Evil’s “Hell: The Sequel”.

Jeg synes at videoen er dope nok, og animationerne som videoen er præget af passer sandeligt også godt til selve sangen. Jeg har endnu ikke hørt albummet, men mon ikke det er god hip-hop, da jeg umiddelbart ikke kan forestille mig hverken dårlige raps af de 3 eller dårlige produktioner af Black Milk. Første bud er dog i orden, det er dog også fordi at jeg stor fan af Black Milk’s lyd, håber i har det på samme måde, check it out!

“Who makin hits like these, call up nigga, nigga Sean P, call up nigga, nigga Guilty, 313 to the NYC”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?