SteezinMusic: Pill “Stayin’ Down”

Efter at have signet med Rick Ross’ Maybach Music Group, har Pill oplevet blomstring som artist og har også leveret nogle gode sange på MMG’s seneste plade “Self Made”, som er et kompileringsalbum med alle de seneste artister som er blevet en del af MMG inklusivt Meek Mill, Wale, Teedra Moses og Stalley.

Nu er han dog gået igang med sine soloprojekter igen, og her er der igår blev lækket en sang fra hans kommende mixtape “The Diagnosis”, som er det fjerde mixtape i rækken. Tracket hedder “Stayin’ Down” og er bogstaveligt talt hot fire, og giver et eksempel på Pill når han er bedst! Jeg kan personligt lide alt fra beatet til hans rap på tracket. Glæd jer til “The Diagnosis”, check it out!

Husk også at tjekke vores interview ud med Pill hvis i ikke allerede har set det!

Og husk også at købe jeres billet til Ricky Rozay koncerten i næste uge her!

“Okay dennnnn!”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?