MovieTrailer: Cowboys & Aliens

Så er der dukket en ny trailer op til en af sommerens helt store blockbusters “Cowboys & Aliens”. Det er instruktøren bag Iron Man filmene Jon Favreau, der har fået ideen til at blande den klassiske western genre og aliens. Noget af det fedeste ved Iron Man var action-sekvenserne, og bedømt ud fra traileren til denne film ser det endnu en gang ud til, at Favreau har styr på sit shit. Og med James Bond alias Daniel Craig i hovedrollen og mr. Indiana Jones himself, Harrison Ford, som sidekick, kan det umuligt gå helt galt. Som en lille bonus smider eyedrugget Olivia Wilde tøjet foran nogle indianere, så mon ikke det er en film, der er værd at se! Filmen får premiere i USA 29. juli, men ser desværre først ud til at ramme de danske biografer først i september..

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?