MovieTrailer: MoneyBall

Moneyball. Hell yeah. Jeg er ærlig talt ikke den største baseball-fan, men skal helt klart se filmen, når den rammer biograferne til efteråret. Moneyball er inspireret af Oakland Athletics sæson i 2002 og handler om coachen Billy Beane (Brad Pitt), der forsøger at skabe et vinderhold på en noget utraditionel måde. Ham og hans assistent Peter Brand (Jonah Hill) forsøger på baggrund af computerskabte analyser at skabe et dreamteam og med et lille budget, er det ikke helt så nemt at konkurrere mod store hold som Boston Red Sox og New York Yankees.

Anyway, jeg er en sucker for sportsfilm, og bedømt ud fra traileren kan Moneyball placeres i samme genre som Friday Night Lights, Remeber The Titans, We Are Marshall osv. Jeg er i hvert fald game.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?