Gadgets: Roskilde 2011

Så er Roskilde Festival 2011 lige rundt om hjørnet! Derfor skal i ikke snydes for lidt gadgets der er brugbare på festivalen. Som alle ved er det musikken det handler om. Ikke bare den man høre på scenerne, men også den man har i ens camp. Hvis man ikke er typen der gider/orker/kan finde ud at bygge sit eget anlæg af et par bilhøjtalere og en forstærker, så se med nedenfor for 4 speakers, der kan sætte liv i campen.

Læs mere efter jumpet…

1. Altec Lansing Orbit

Her har vi at gøre med en heftig lille sag. Den er pakket til sømmen med lyd, og det virker helt utroligt, hvor godt den spiller i forhold til størrelsen, med en god bas og solid lyd. Den er meget transportabel med den medfølgende case, og bestemt de 278 kr. værd.

2. Logitech S315I

En anmelderrost lille højtaler fra Logitech er andet bud. Her får du en lidt mere fyldig lyd, og bestemt også de ekstra penge værd. Der er indbygget iPod/iPhone dock, og der kan desuden tilsluttes andre musikafspiller med et jack-stik. Desuden er der indbygget batteri, som kan holde helt op til 20 timer. Denne fine sag kan erhverves for 594 kr. lige her.

3. ION Tailgater

Tjek den ud! Denne virkelig sprøde højtaler giver sublim lyd, og bestemt også ‘good-lookin’ til campen. Her får du en højtaler, der ligner en gammel guitar-forstærker, hvilket må være perfekt til en rock-festival som Roskilde. Der er en noget mere solid lyd i forhold til de billigere alternativer, og højtaleren er lavet til udendørs brug f.eks. med indbygget håndtag. Prisen ligger på 1599 kr. lige her.

4. Beats by Dr. Dre Beatbox

Skal vi helt op i den dyre klasse, er det Beats by Dr. Dre vi må have fat i. Den er på højde med mange andre langt dyrere speakers fra f.eks. Bose, og er desuden lavet optimalt til Hip Hop musik, hvilket jo ikke gør den dårligere! Der er tale om et virkelig detaljeret lydbillede og en dyb bas, hvilket helt sikkert kan fyre godt og grundigt op for en camp med masser af mennesker. Prisen er i den dyre ende på 2658 kr., og kan købes lige her.

 

Til sidst er der lige et par fede gadgets, der er optimale til årets festivaler. iG3 Power Pack er et lille genopladeligt batteri, du kan bruge når din iPod/iPhone går død, og giver dig hele 20 timers ekstra musik. Virkelig smart, så du er fri for at løbe tør lige når festen er på sit højeste. Dry Pak Waterproof Pouch er en lille vandtæt holder til bl.a. din iPhone, som er helt optimal til det skiftende Roskildevejr, og essentiel hvis du har forhåbninger om den skal overleve festivalen igennem.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 20 jun, 2011

    Hvis man ikke er typen der gider/orker/kan finde ud at bygge sit eget anlæg af et par bilhøjtalere og en… http://fb.me/DtOOhN7F

HAVE SOMETHING TO SAY?