Trailer: Freddie Gibbs “Cold Day In Hell”

Da vi tilbage i marts måned interviewede Freddie Gibbs, snakkede rapperen bl.a. om et projekt som han har gang i med et hemmligt navn som han på daværende tidspunkt ikke gad at afsløre.

Gibbs sagde følgende:

Som vi nok ved blev det offentliggjort, at projektet var i samarbejde med Statik Selektah. Glæder mig til at høre “Cold Day In Hell”, og har udfra traileren svært ved at tro at det bliver en skuffelse. På mixtapet kommer mentor Young Jeezy, Bun B, Dogg Pound’s Daz Dillinger, Freeway, Juicy J og Alley Boy blandt andet til at medvirke. Rent produktionsmæssigt kommer vi til at høre Gangsta Gibbs over beats fra BIG K.R.I.T, Burn One, Lil’ Lody, Alchemist, Statik Selektah og Mexicans With Guns.

Man skal specielt lægge mærke til Big K.R.I.T. da Gibbs kun havde rosende ord at sige om den talentfulde producer/rapper, og afslørede samtidigt under interviewet at Krizzle og ham har lavet 3 tracks sammen.

Se traileren og glæd jer til “Cold Day In Hell”, check it out!

Respect LRG & Gangsta Gibbs

“Rob me a nigga, rob me, rob me a nigga….”

Freddie Gibbs – Cold Day In Hell Trailer from LRG on Vimeo.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 20 jun, 2011

    Trailer til Gangsta Gibbs' nye album/mixtape, kraftigt shit! http://fb.me/ArSSR0kj

  2. Pingback: Mixtape: Alley Boy “Definition Of Fuck Shit Pt. 2″ | DrozDailySteezin.Dk 27 jul, 2011

    […] at Freddie Gibbs’ track “Rob Me A Nigga” som der var en lille smagsprøve på i traileren til hans kommende projekt Cold Day In Hell, rent faktisk er på Alley Boys mixtape. På tracket […]

HAVE SOMETHING TO SAY?