MusicVideo: Curren$y “She Don’t Want A Man”

Curren$y er en af de mest hårdtarbejdende rappere jeg kender lige pt. Han udgiver albums, efter mixtapes, efter EP’er you name it. Selvom han lige har smidt “Covert Coup” på gaderne med Alchemist, tager han ikke nogle pauser. Denne gang er han i gang med at sætte et nyt street album sammen som hedder “Weekend At Burnie’s” som er sat til at blive udgivet d. 28. juni.

I denne anledning er der blevet skudt en video til den første single “She Don’t Want A Man”, som er et utroligt dope track. Videoen er heller ikke helt dårlig, og det er for fedt at se Spitta rappe om piger i en jhu’ed op tilstand! DDS har været fan af den populære New Orleans-rapper i lang tid, og vi har store planer med Spitta, efter at vi har fået bekræftet medie pass til Roskilde Festival.

Se Spitta i bedste stil i “She Don’t Want A Man” videoen og pre-order “Weekend At Burnie’s” her og støt god musik!

“She don’t wanna man, she just wanna fuck!”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 jun, 2011

    Dope track/video fra Curren$y. http://fb.me/DExwzBGk

HAVE SOMETHING TO SAY?