MusicVideo: Fashawn “Big Dreams”

Da Fashawn var i København tilbage i maj måned lavede DDS som mange nok ved et interview med ham, og i denne anledning snakkede han bl.a. om det J. Cole producerede track “Big Dreams” og en video han har skudt til sangen i Barcelona.

Nu er videoen endeligt ude, og er faktisk et udmærket resultat. Hvis man ikke har “Higher Learning Vol. 2”, skal man helt klart hente det fra nettet og give det en chance, fordi den unge Fresno rapper har virkeligt noget at byde på. Udover det vil jeg anbefale at man tjekker vores interview ud med ham, hvis man ikke allerede har set det, check it out!

Respect Fashawn!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 25 jun, 2011

    Fashawn's "Big Dreams" video ude nu! http://fb.me/TnUyoXCU

HAVE SOMETHING TO SAY?