MusicVideo: Jay Rock “Hood Gone Love It” (Feat. Kendrick Lamar)

Jay Rock’s album er snart ved at være færdiggjort, og her er visualiseringen til den første single “Hood Gone Love It” med Kendrick Lamar som gæst. Videoen afspejler en typisk barbecue fest i Watts med masser af booze, giz, biler og meget mere. Sangen er produceret af J.U.S.T.I.C.E. League, og er en udmærket første single. Albummet kommer til at hedde “Follow Me Home” og har releasedate d. 26. juli.

Pre-order albummet her

Føler dog stadigvæk at All My Life” ville have været en bedre første single selvom sangen er forholdsvis gammel. Men bliver spændende at se hvordan resten af albummet kommet til være. Det bliver en stor sommer for Black Hippy, da både Kendrick og Jay Rock er sat til at udgive albums i juli måned. I mellem tiden kan man tjekke videoen til hans første single ud, check it out!

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 25 jun, 2011

    'Hood Gone Love It' ny single fra Jay Rock feat Kendrick Lamar http://fb.me/wrAcUxdV

  2. Pingback: Ali Sufi 25 jun, 2011

    'Hood Gone Love It' ny single fra Jay Rock feat Kendrick Lamar http://fb.me/wrAcUxdV

HAVE SOMETHING TO SAY?