MusicVideo: Kesi & Gilli “Ingen Ting” (Prod. Benny Jamz)

Halli hallo så er der ny video fra B.O.C. drengene Kesi og Gilli. Der er mange ting at sige om dette track, men vil gøre det kort. Jeg vil starte med at sige at omkvædet ikke lige er min kop te. Generalt skal drengene bare blive bedre til at lave hooks. Sangen som en helhed er et udmærket track og især Gilli skiller sig ud, med et voldsomt flow og punchlines som slår hårdt. Benny som står bag video og beatet gør det solidt, men hey “if it aint broke, don’t fix it“. Kesi synes ikke rigtigt har lavet noget fremskridt på dette track men hans “For man er hvad man æder og MC’er er hvad jeg spiser” linie er fire.

Gilli: “Hør lad vær at spil fræk bare pil af, puster dig op som skipper skræk på spinat, Gilli for dig til at sætte dig ned spagat

Hvad siger i ? kom gerne med jeres mening.

3 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 26 jun, 2011

  Ny video fra Kesi & Gilli "Ingen Ting" prod by Benny Jamz.

  Kom gerne med din mening inde på bloggen. http://fb.me/18e1NRlmX

 2. Pingback: DDSteezin 26 jun, 2011

  Ny musikvideo fra @KesiSlemDreng & @Gilliangilo "ingen ting" prod by Benny Jamz. Link: http://t.co/TMMcQVl

 3. KRAC on 26/06/2011

  De her drenge gør det for sindssygt ! Kesi ! Gilli ! B.O.C.! Glæder mig til når der kommer et album på gaden.. de burde overveje at lave en duo, de klæder hinanden godt. (No homo). 

  Mange hater på omkvædet, men jeg synes det er fedt, at de viser de kan appellere lidt mere til den kommercielle verden også, selvom det er så forbudt i hiphop. Fedt med noget varierende, godt arbejde drenge ! Keep it up ! One

HAVE SOMETHING TO SAY?