AlbumCover+Tracklist: Kendrick Lamar “Section 80”

Så er der ikke lang tid til at Kendrick Lamar’s “Section 80” rammer gaderne, og i dag blev den offcielle tracklist samt albumcover offentliggjort på nettet. Som man kan se på tracklisten er albummet meget præget af producerteamet Digi+Phonics, som har en virkelig dope lyd. Her kan man bare tage de 2 lækkede sange fra albummet, nemlig “Hol’Up” og “Ronald Regan Era” som eksempel. Man kan selvfølgelig heller ikke komme udenom det J. Cole producerede smash-hit “HiiiPower”

Udover det gæster Chigaco-rapperen GLC, Colin Munroe, Black Hippy-kammeraten Schoolboy Q og BJ The Chicago Kid. Det er fedt at se at K-Dot ikke rigtigt har valgt at have den store line-up af gæster, men bare fokuseret på sig selv, da mange nu om dage er optaget af at have så mange gæster på albummet som muligt.

Albummet har releasedate d. 2. juli, så husk at købe albummet og støt god musik! Check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?