MusicVideo: Drake “Marvin’s Room”

Så er den visuelle side af “Marvin’s Room” endeligt ude, efter have modtaget en utrolig feedback fra fans. Drake har også udtrykt stor utilfredshed iogmed at Universal Records har fjernet sangen fra bl.a. YouTube, sådan så sangen ikke er tilgængelig på nettet. Alt dette har resulteret i at Drake har skudt en video til den populære sang, sådan så hans fans kvit og frit kan gå ind og høre sangen men også se videoen når de har lyst.

Det er endnu ikke klart om sangen kommer til at være på canadierens sophomore “Take Care” som har releasedate engang i oktober, men mon ikke at det bliver aktuelt. Her er videoen til “Marvin’s Room” ihvertfald, check it out!

Drake ~ Marvins Room (Official Video) from OctobersVeryOwn on Vimeo.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 29 jun, 2011

    MusicVideo: "Marvins Room" by Drake http://fb.me/zETfxiLC

HAVE SOMETHING TO SAY?