SteezinMusic: 3 stk.

Så er der blevet lækket nogle unreleased 2Pac tracks, hvor han bl.a. går hårdt amok på rappere som Biggie, Nas, De La Soul, Tribe Called Quest og Mobb Deep. Her kan man høre at han tydeligt ikke finder sig i noget som helst! På en af sangene har han teamet op med sine daværende Death Row buddies Tha Dogg Pound. Tjek sangene ud nedenfor. Shout outs til Mr. Xclusives.

2Pac “Watch Yo Mouth”

2Pac “NY 87” (Feat. Tha Dogg Pound)

Udover det, er der også blevet lækket en unreleased freestyle med THE GOD MC, hvor han prøver sine kræfter af over Raekwon’s klassikker “Criminology” fra hans debut album “Only Built 4 Cuban Linx” som var før han udgav efter min mening det bedste hip-hop album nogensinde, nemlig “Reasonable Doubt”, check it out!

Jay-Z “Criminology Freestyle”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?