Art: The Invisible Man

Kig grundigt. Lidt tættere på. Dette er et portræt af en mand, der prøver at blande sig smukt ind i baggrunden. Hvorvidt det er ved siden af ​​en telefonboks, eller ved siden af en kanon. Har Liu Bolin lavet en kunst som er, at blive den usynlige mand. Den kinesiske kunstner prøver, at skabe mere end blot overraskende billeder med hans værker.

Han ser sig selv som en outsider, hvis kunstneriske indsats ikke altid er værdsat, især i hans hjemland. Stående stille foran hans udvalgte steder, rundt omkring i verden, bruger den 36-årige sig selv som et tomt lærred. Så med lidt hjælp fra en assistent, maler han sin krop til at fusionere så problemfrit, som muligt med hvad der ligger bag ham. Så detaljeret og præcist, at folk ofte har ingen anelse om han er i nærheden, indtil han begynder at bevæge sig.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?