MusicVideo: Lupe Fiasco “Out Of My Head” (Feat. Trey Songz)

Så er videoen til Lupe’s tredje single fra “Lasers”, “Out Of My Head” med Trey Songz endeligt ude. I videoen som sangens titel også indikere, bliver Lupe fremstillet som en person der simpelthen ikke kan få sin bedre halvdel ud af hoved. Så lige meget hvor han går hen og hvilke personer han ser, vil det altid for ham se ud som at han ser sin wifey. Dette er sjovt at se, da jeg personligt aldrig har set en Lupe video hvor temaet er piger.

Tror også at jeg offcielt er forelsket i den bana der er med i videoen, wow siger jeg bare..

Udover det har den kontroversielle rapper været ude og udtale at Lil B’s nye album “I’m Gay (I’m Happy)” er en af de bedste albums han har hørt, og kalder det samtidigt albummet “genius” og “revolutionary”. Store ord fra Lu, der tydeligvis er stor fan!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?