SteezinMusic: Common “Ghetto Dreams” (Feat. Nas) (Prod. No I.D.)

Yessir! Så er vi tilbage med rigtigt hip-hop shit, som vi bedst kan lide det. Common som man ikke rigtigt har hørt noget til siden hans seneste album “Universal Mind Control” er tilbage med et nyt hot track med navnet “Ghetto Dreams”, som er produceret af ingen andre end fellow Chicago producer No I.D. Nas som man heller ikke rigtigt har hørt noget til gæster desuden også på tracket, hvilket er fedt og se, da de 2 personligheder har meget tilfælles med hensyn til deres musik.

Jeg er helt vild med rytmen, og selvfølgelig de 2 rappers flow på sangen, og så synes jeg bare at det er fedt at de 2 rappere har teamet up efter at have været på hiatus i et stykke tid nu. Ved endnu ikke om dette track kommer til at være på Common’s kommende album “The Dreamer, The Believer” som er sat til at blive udgivet en gang i November. Dog kan man høre dette mærkværdige hip-hop nummer og glæde sig til at både Common og Nas dropper deres respektive albums. Check it out!

Common – Ghetto Dreams – ft NaS

1 Readers Commented

Join discussion
  1. kwame E on 04/07/2011

    Den er så VILD mand!

HAVE SOMETHING TO SAY?