AlbumCover+Tracklist: Jay-Z & Kanye West “Watch The Throne”

Så er det offcielle albumcover til “Watch The Throne” endelig blevet offentliggjort, og resultatet fint men lidt kedeligt. Jeg havde personligt forventet lidt mere kreativitet. Det er dog fint at holde det på et abstrakt niveau, istedet for at have et billede hvor de 2 prominente navne sidder på 2 stole med 2 kongekroner på hovedet. Glæder mig dog under alle omstrændigheder stadigvæk til det meget ventede album, som har releasedate d. 2. august i følge diverse kilder. De 2 kommer helt sikkert til “Run This Town” med “Watch The Throne”.

Udover det, er der blevet lækket en rygtet tracklist, det er dog ikke sikkert om det kommer til at være den officielle tracklist endnu. Se den nedenfor. Man kan desuden også pre-order albummet ved at klikke på linket.  Check it out!

Tracklist

1. Lift Off
2. Niggas in Paris
3. PrimeTime
4. New Day
5. Living So Italian
6. Otis Redding
7. No Church In a While
8. I Can’t Stop/Spazz/Murder to Excellence
9. Sweet Baby Jesus
10. Love You So
11. H.A.M

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?