SteezinMusic: Trae The Truth “I’m On” (Feat. Lupe Fiasco, Big Boi, Wale & Wiz Khalifa)

Så er vi tilbage med nyt god musik, og denne gang er det Houston-rapperen Trae The Truth der har slået sig sammen med Lupe Fiasco, Big Boi, Wale og Wiz Khalifa på sangen “I’m On”. Jeg synes sangen er utrolig dope, og den bringer den der sommer glæde frem. En imponerende ting er, at alle rappere gør det godt på sangen hvilket jeg ikke kan mindes jeg har hørt i et stykke tid nu. Desuden havde jeg aldrig nogensinde forventet at høre Trae The Truth på samme sang med de førnævnte rappere. Jeg er specielt overrasket over Wiz og Wale, som giver os 2 gode vers der minder om deres gamle mixtape dage!

Sangen er fra hans kommende album “Street King” som er sat til at blive udgivet d. 12. juli. Check it out!

“Think fast, fast women like Jackie Joyner-Kersee
Fast life like born on Wednesday and died on Thursday
fast money like Zakat al-Fitr, break-fast
slow my roll like break pads” – Lupe

Jeg siger det igen, folk kan ikke følge med Lupe Fiasco…

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?