Mixtape: SunN.Y “Break Of Dawn”

Dagene hvor en række New York-rappere som Papoose, Stack Bundles (R.I.P.), Grafh, Jae Millz, Maino, Red Cafe mm. var i rampelyset, var der også en herre der hed SunN.Y der prøvede at skabe et navn i New York. Her skal det siges at han med sine utrolige punchlines samt storytellin’ blev spået til at blive det næste store navn fra New York, og kunne minde om om en blanding af Nas/Fabolous/Jadakiss. Han vandt bl.a. 7 “Freestyle Fridays” i træk på BET’s 106 & Park, hvilket er ganske imponerende. Han var desuden helt unik til at fange folks opmærksomhed, og fik omkring 64 millioner views på 106 & Park, og omkring 4 millioner der lyttede til hans battles på Hot 107 tilbage i tidernes morgen. Læs mere efter jumpet..

SunN.Y. endte sandeligt også med at blive signet af Atlanta’s egen Jermaine Dupri til hans So So Def imprint, som lå under Virgin Records. Desværre rakte dette ikke lang tid, selvom han udgav sit på daværende tidspunkt meget ventede album “Overnight Celebrity”. Det er selvfølgelig ærgeligt, da forventningerne var meget høje til den ellers dygtige tekstforfatter/battlerapper.

I dag stødte jeg så på et nyt mixtape som SunN.Y. har kreeret i samarbejde med DJ Fu. Mixtapet hedder “Break Of Dawn”. Mixtapet blev lækket i dag, og kan downloades her. Jeg vil stærkt anbefale at man giver SunN.Y en chance. Se tracklisten nedenfor. Check it out!

Jeg har valgt at lægge 2 videoer op, som er henholdsvis “Soul Of A Hustla/Introduction” som er fra hans debutalbum “Overnight Celebrity” og “For The City” som er fra mixtapet selvfølgelig. Download mixtapet og se videoerne..

Shout out to 2DopeBoyz

SunN.Y “Soul Of A Hustla/Introduction”

SunN.Y. “For The City”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?