SteezinMovies: 5 gode DVD’er til sommerferien

Danmark er svær er gøre sig klog på her om sommeren, så når vejret ikke tillader en tur på stranden, kan man passende tage en slapper med en god film. Jeg har samlet fem alternativer i lidt forskellige genrer, som på hver sin måde er værd at se.

”Easy A”

Date Night. Skal du slappe af med din dame, men ikke rigtig orker at følge med i en kompliceret film, er Easy A noget for dig. Kæresten vil sandsynligvis følge med i highschool-dramaet, men Emma Stone, som har hovedrollen, spiller faktisk rigtig flot skuespil. Derudover er hun ægte eyecandy – selvom hun er rødhåret..

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=KNbPnqyvItk

”Black Swan”

Shiiit. Den har jeg faktisk ikke selv fået set endnu, men har kun hørt godt om den. Ballerinaen Natalie Portman stjæler showet med sin dans og udstråling, men bag overfladen lurer et hårdkogt psykologisk drama, som kan give selv den største G paranoia. Sidst, men ikke mindst, er en af mine favorit ladies, Mila Kunis, med – hun har en ret så kinky scene med Natalie Portman, som næsten skal ses.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=5jaI1XOB-bs

”King’s Speech”

I den anden ende af skalaen er årets Oscar-vinder for bedste film, nemlig ’King’s Speech’. Den er lang, men også fucking fed. Hvis man har fulgt med i medierne, da den ramte biografen, er den nok en smule forudsigelig, men det er til at leve med. Colin Firth, der spiller den stammende engelske konge Bertie, vandt Oscaren for bedste mandlige hovedrolle, men også Geoffrey Rush er svær at overse i rollen som kongens talepædagog. Helt klart en film, man ikke må gå glip af.

”Due Date”

Endnu en komedie. Zach Galifianakis (damn det er et svært navn at stave) er kendt fra ”Tømmermænd i Vegas/Bangkok” og er samtidig en af mine favoritskuespillere. Hans karismatiske, skøre personlighed er svær at sætte en dæmper for, og selvom man nogle gange får for meget, er det svært ikke at falde om af grin, når han er på lærredet. Galifianakis hægter sig på et roadtrip gennem USA med mr. ”Iron Man” himself, Robert Downey Jr., og det går ikke stille for sig. Glimrende underholdning til en kold regnvejrsdag.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Hd_aN0LAgMo

”127 Hours”

Slumdog Millionaire’-instruktøren Danny Boyle har endnu en gang skabt en fantastisk flot film. Carpe Diem er en kliché, men hvor ville det dog være fedt nogle gange at gøre som James Franco gør i ”127 Hours” og bare springe ud i det uden at tænke på konsekvenserne. Men selvfølgelig skal det gå galt, og det gør det da også denne gang. Franco kommer nemlig galt af sted på sin BMX, og pludselig er han tvunget ud i en, for at sige det mildt, ubehagelig situation. Filmen er i øvrigt inspireret af en virkelig hændelse, læs mere på wikipedia – men gør det efter du har set den, hvis du gerne vil undgå en major spoiler.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=OlhLOWTnVoQ

3 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 10 jul, 2011

    5 gr8 DVD’er til sommerferien http://fb.me/ycdE4SsB

  2. Pingback: Anders M Jacobsen 10 jul, 2011

    5 gr8 DVD’er til sommerferien http://fb.me/ycdE4SsB

  3. Pingback: Emil Pedersen 10 jul, 2011

    5 gr8 DVD’er til sommerferien http://fb.me/ycdE4SsB

HAVE SOMETHING TO SAY?