MusicVideo: Gilbere Forte’ “We Want It All” (Feat. Freeway & Sean Rose)

I går blev der postet et indlæg om Gilbere Forte’s nye single fra hans debut album. I dag bringer vi jer noget visuelt materiale som Forte’ er ude med. Det er netop sådan at han Forte’ har slået hovedet sammen med Freeway og Sean Rose på tracket “We Want It All”. Det skal dog siges at videoen ikke byder på det helt store, da det bare er en ganske almindelig studio session man ser billeder fra.

Det er godt at se at en af “veteranerne” fra Philly, Freeway, har slået sig sammen med det nye blod. Jeg synes specielt at man skal lægge mærke til Forte’s vers på sangen, fordi det er fire! Jeg glæder mig personligt til at høre mere fra den dygtige rapper/producer fra Philadelphia, da jeg allerede er blevet stor fan. Hvad synes i?

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: MusicVideo: Gilbere Forte’ “Burn Me Down” (Feat. Tyga & Raak) | DrozDailySteezin.Dk 20 jul, 2011

    […] på siden. Udover “Burn Me Down”, smed rapperen også en visualisering ud af tracket “We Want It All” for et par dage siden, hvor Freeway og Sean Rose også […]

HAVE SOMETHING TO SAY?