MusicVideo: Shawn Chrystopher “I’m A Star”

Inglewood-rapperen/produceren Shawn Chrystopher er igang med at sætte de sidste brikker sammen i sit kommende projekt “Silent Films For The Blind“. I denne anledning, har han smidt en visulisering ud på nettet af tracket “I’m A Star”. Videoen er udmærket, dog ikke noget specielt.

Der sikkert ikke mange der ved hvem Shawn Chryst er, men bag dette navn gemmer dig sig faktisk en relativt spændende artist. Jeg har personligt ikke selv hørt så meget til ham, dog vil jeg sige at jeg på det sidste er faldet for det materiale han har udgivet. Det er også fedt, at han selvfølgelig producere sit eget musik, hvilket også gør at han får en meget mere sammenhængende lyd hver gang man høre noget nyt fra ham. Her skal det siges at Shawn Chryst rent faktisk kan spille over 5 forskellige instrumenter, hvilket også er en af grundene til at han har valgt at prøve sine kræfter af som producer.

Som en del andre rappere, har LRG været med til at føre Shawn Chryst frem, og i 2009 lavede han en påtegningsaftale med mærket. Her sponsorede LRG blandt andet hans 2 første mixtapes, hvilket også gav en smule opmærksomhed og anderkendelse iblandt hip-hop fans. Vi ved allesammen at LRG sjældent tager fejl mht talent, så lad os håbe at vi får Shawn Chryst på rette spor, da han er endnu et navn der er værd at holde øje med fra Californien. Check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?