Fashion: Nialaya Jewelry

Nialaya smykker er en serie af stilfulde armbånd og halskæder. Som er designet af danskeren Jannik Olander.

Nialaya er skabt ud fra de mest luksuriøse materialer som f.eks. lavasten, hav perler og italiensk grå krystaller blot for, at nævne et par. Et par rappere som vi godt kan lide på DDS, nemlig Lil Wayne, Fabolous, J.Cole, Wiz Khalifa og mange flere, er blevet spottet med Nialaya smykker op til flere gange.

Der er mange forskellige variationer. Mere end 400 forskellige styles, så der er noget for enhver smag. Lige fra de helt flashy med krystaller, over til dem i organiske farver og materialer.
Jannik Olander er 38 år og er ejeren Nialaya Jewelry. Han har tidligere arbejdet hos Ralph Lauren og haft sit eget tøjmærke. Han voksede op lidt udenfor Vejle og har siden hen boet mange steder i verden.
Det er på de mange rejser og ophold rundt i verdenen, at Jannik Olander har fundet inspirationen til sine smykker.

Armbåndene fremmer heling og positiv energi gennem sine håndlavede perler og ædle sten. Hver enkel sten har en helbredende kraft og smykkerne er også designet til at bringe held og lykke til enhver håbløs romantiker, der tror på ubetinget kærlighed!

Historien om hvorfor smykkerne lige netop hedder Nialaya er ret interessant.. På Janniks første rejse til Indien, møder han en lokal shaman, der beder om at læse hans håndflade. Da Jannik blev overrumplede af alle gadesælgerne, afviser han den lokale Shaman. En uge senere, møder Jannik den samme Shaman men denne gang havde han god tid, og lod Shaman læse hans håndflader. Efter læsningen gav Shaman ham en lille lædertasker som indeholdte en lille diamant. En uge efter forsøgte Jannik forgæves, at få fat på Shaman igen, men ingen vidste noget, kun at han hed Nialaya. Indtil Jannik skulle hjem igen, tog han til det samme sted hver eneste dag, men uden held. Den lille lædertaske, har Jannik stadig. Det minder ham om, hvor vigtigt det er at skabe noget smukt og meningsfuldt i livet.

Nu ved jeg ved godt, at mænd ikke altid er så vilde med for mange smykker, men et enkelt armbånd eller evt. sammen med et fedt ur, kan gøre et simpelt outfit rigtig fedt!

Se billeder af kunstnerne som har det på nedenunder.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 19 jul, 2011

    NIALAYA JEWELRY er det de kendte går med i Hollywood.

    Set på Lil Wayne, J.Cole, Wiz Khalifa & mange andre. http://fb.me/1378kk92z

  2. Pingback: Competition: Vind 1 stk. Nialaya Armbånd (Værdi ca. 2.500,-) | DrozDailySteezin.Dk 26 okt, 2011

    […] Læs mere om Nialaya her.  […]

HAVE SOMETHING TO SAY?