SteezinMusic: Chris Brown “Real Hip-Hop Shit 4” (Feat. Kevin McCall) (Prod. 9th Wonder)

Har aldrig nogensinde troet at jeg ville poste en sang med Chris Brown, men denne her sang er en undtagelse! Jeg må personligt indrømme at Chris gør et godt stykke arbejde på dette 9th Wonder-producerede track. L.A./Watts-rapperen Kevin McCall som jo er Chris’ artist gæster også på tracket. Kevin som også bliver kaldt K-Mac er udover rapper også ghostwriter og producer, og har bl.a. produceret og skrevet på de 2 Chris Brown mixtapes “In My Zone 1,2”, “Fan Of A Fan” og “F.A.M.E.”. Hvis man ikke skulle være klar over det, har han faktisk også været med til at skrive Wiz Khalifa’s hit single “Roll Up”

Ærligt talt tror jeg heller ikke at det er på grund af Chris Brown at tracket er fedt, men derimod 9th Wonder’s geniale beat. Synes dog ikke at det helt tosset at høre Breezy over hip-hop beats fra producere så som 9th Wonder, som er en af min favorit producere nogensinde. Han er nemlig ikke dårlig rapper som sådan, han kan dog godt blive bedre. Dog vil jeg personligt mene at han bare skal holde sig til sang. Her er Chris Brown, K-Mac og 9th Wonder ihvertfald med “Real Hip-Hop Shit 4”, check it out!

“I light a candle for the homies that’s history, you light a candle just to save electricity..”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?