MusicVideo: Gilbere Forte’ “Burn Me Down” (Feat. Tyga & Raak) + Sean Rose “Downtown” (Feat. Gilbere Forte’)

Her forleden postede jeg “Burn Me Down” fra Gilbere Forte’s kommende album “87 Dreams To Reality”. I dag blev musikvideoen til singlen lækket på nettet. Videoen er ikke noget at råbe hurra for, dog skal man lægge mærke til hende den halwa giz der er med i den!

Det er fedt at se hvor meget Forte’ arbejder her fortiden, hvilket man vil vide hvis man har holdt sig opdateret her på siden. Udover “Burn Me Down”, smed rapperen også en visualisering ud af tracket “We Want It All” for et par dage siden, hvor Freeway og Sean Rose også medvirker.

Når vi snakker om Sean Rose, har Las Vegas-rapperen faktisk også lige smidt en video ud af sangen “Downtown” hvor Forte’ synger på omkvædet. Dette lyder faktisk ikke helt galt, og hvis man er lidt bekendt med Fashawn’s seneste mixtape “Higher Learning Vol. 2”, kan man høre et andet godt eksempel på Forte’ som sanger på tracket “Just Another Day”.

I modstæning til Forte’s video, har denne visualisering lidt mere at byde på, og er instrueret af Creative Control, som bl.a. har lavet musikvideoer for Curren$y, Big K.R.I.T., Stalley, L.E.P. Bogus Boys, Smoke DZA og Erykah Badu. Sean Rose og Forte’ er også gode venner, og har blandt udgivet et mixtape sammen som hedder “Summertime, Sunshine, Nightfall”. Sangen “Downtown” er fra Rose’s EP, “Rose To Occasion”, så hvis man kan lide hans lyd kan man passende downloade EP’en ved at klikke på linket. Check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?