MusicVideo: Skillz “Regular Guy” (Feat. Shaliek Rivers)

Hvis man er bekendt med Skillz, vil man vide at han i 2010 udgav et album ved navn The World Needs More Skillz. I dag blev en video til “Regular Guy” så smidt ud på nettet. Jeg synes personligt at det er en fed video, dog undre jeg mig lidt over hvorfor den først bliver smidt ud et år efter sangen er blevet lavet. Tracket er også dope og er produceret af Kwamé (kendt som K-1 Mill), som også har produceret for en række iøjenfaldende navne, heriblandt LL Cool J, Mary J. Blige, Lloyd Banks, Red Café, Joe Budden, Talib Kweli, Will Smith og Method Man.

Ikke desto mindre, kan man se videoen og opleve Skillz når han er bedst, da han godt kan andet end at lave hans berømte “Wrap-Up” sange hvor han opsummere hvad der er sket i musikbranchen det sidste års tid. Her er han ihvertfald med videoen til “Regular Guy”, check it out!

Skillz | Regular Guy from Cristopher Schafer on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?