SteezinMusic: H.O.P.E. “I Got You” (Feat. Jesse Boykins III)

Tilbage i maj måned postede vi her på DDS et indlæg om H.O.P.E. og hans mixtape Believe In Hope Wright. H.O.P.E. som er en af de mange talentfulde artister som kommer ud fra Vestkysten lige nu, har en virkelig dope lyd og formår virkeligt at kunne lave sange med kvalitetstekster, gode budskaber og soulful beats. Jeg er personligt blevet stor fan, og glæder mig til at høre mere materiale fra rapperen fra Compton. H.O.P.E. er sandeligt også et godt eksempel på at hip-hop fra Compton ikke altid behøver at være gangster rap/N.W.A.-inspireret. Et drømmescenarie kunne være ham og Kendrick Lamar på et track sammen.

I dag blev et nyt track så lækket, og det er endnu et behageligt track for ørene med et godt udført omkvæd fra sangeren Jesse Boykins III. Hvis man kan lide tracket og hans lyd, skal man straks hente mixtapet Believe In Hope Wright, som der er linket til i starten af indlægget. Hør sangen og hold jer opdateret her på siden for mere H.O.P.E., check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?