Fashion: Wood Wood 2012 Spring/Summer “State of Mind” Collection

Sådan her ser danske Wood Woods kollektion ud til næste sommer. Wood Wood har altid gjort det godt. Og det samme er det, at sige om denne kollektion hvor jeg sagtens kunne se mig selv i noget af tøjet – men sokker i sandalerne er fuldt mufrid! Denne gang har Wood Wood hentet inspiration fra USA, dette er hvad Wood Wood siger om deres 2012 Spring/Summer kollektion:

“Touring along the scenic coastlines and staring out into the water, driving through the streets of Los Angeles and smoking peyote in the desert is seen in the colors, prints, cuts and fabrics throughout the collection, while also referencing the many aspects of Americana and its inspiring mix of people and cultures, such as the hippies, collegiate lifestyle and Native Americans.”

Se resten af kollektionen efter jumpet! 

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?