Gadgets: Apple MacBook Air

Så er der kommet en opdatering af Apples populære MacBook Air. Designet er stadig det samme, opdateringerne er “under the hood” så at sige. Der er kommet nye processorer i, så de er op til 2,5 gange hurtigere end før. Desuden er Apples nyeste teknologi ‘Thunderbolt I/O’ også blevet en del af Air nu, samt lys i tasteturet ligesom kendt fra Pro-modellerne. Se mere hos Apple, hvor priserne starter fra 7499 kr.

Samtidig med lanceringen af den nye MacBook Air, blev Mac mini også opdateret. Mac mini er nu dobbelt så hurtig, har bedre grafikkort og har også fået ‘Thunderbolt I/O’ integreret. Desuden blev dvd-drevet fjernet, da det ifølge Apple er overflødig og alt nu kan hentes på internettet.

Dette hænger også til dels sammen med lanceringen af opdateringen af Apples styresystem OS X. Den seneste version hedder ‘Lion’, og har 250 nye funktioner, heriblandt nye multitouch gestures, fuldskærmsprogrammer, og vigtigst af alt Mac App Store. Her tager Apple skridtet videre, og gør kun Lion tilgængeligt til download over nettet til den nette sum af 179 kr. Læs om alle de nye funktioner her.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 jul, 2011

    Ny Apple Macbook Air " 2,5 gange hurtigere end før" http://fb.me/Fa6APAGq

  2. Pingback: DDSteezin 24 jul, 2011

    Ny Apple Macbook Air " 2,5 gange hurtigere end før" http://fb.me/Fa6APAGq

HAVE SOMETHING TO SAY?