Mixtape: Pill “The Diagnosis”

Efter det forholdsvis successfulde Self Made, som var et introduktionsalbum til de nye artister på Rick Ross’ roster MMG, har Pill besluttet sig for at udgive et nyt mixtape ved navn The Diagnosis, som er det fjerde mixtape i rækken. Mixtapet er lavet i samarbejde med DJ Scream og Maybach Music Group. På selve mixtapet gæster bl.a. Pusha T, Gucci Mane, Trae The Truth, CyHi Da Prynce og TechN9ne.

Så hvis man er fan er Pill, og kunne lide hans sange på Self Made, skal man helt klart downloade The Diagnosis, og høre en god omgang Dirty South rap. Skal lige hilse at sige, at den Pill vi høre på hans mixtapes og den vi har hørt på Self Made albummet er 2 vidt forskellige ting. Se tracklisten nedenfor, check it out!

Husk at tjekke vores interview ud med Pill, hvis du ikke allerede har set det. Ellers skader det selvfølgelig ikke at se det 2 gange!

Download

 

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 jul, 2011

    Nyt mixtape fra Pill, download det og støt en dope rapper! http://fb.me/RUD6aPjc

  2. Pingback: DDSteezin 24 jul, 2011

    Nyt mixtape fra Pill, download det og støt en dope rapper! http://fb.me/RUD6aPjc

HAVE SOMETHING TO SAY?