SteezinMusic: Jay Rock “Westside” (Feat. Chris Brown) (Prod. Tha Bizness)

Ved ikke hvad jeg skal sige om dette track, føler det ikke. Glæder mig dog til Follow Me Home dropper, håber bare ikke at der er tracks som “Westside” der gentager sig på albummet. Det er helt forfærdeligt at høre Chris Brown med fuld autotune i sin stemme.

Husk dog stadigvæk at få fingrene i Follow Me Home d. 26. juli, check it out!

Hvis man er ligesom mig og ikke rigtigt bryder sig om tracket, kan man lade sig trøste med videoen til “Say Wassup”, som højst sandsynligt også kommer til at være på albummet. Se den meget underholdende video, der skal forestille at blive skudt igennem en kameralinse, og oplev den nok mest originale gruppe lige nu bestående af Jay Rock, Schoolboy Q, Kendrick Lamar og Ab-Soul også kendt som Black Hippy.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 jul, 2011

    Nyt track med Jay Rock og Chris Brown. Føler det ikke, gør i? http://fb.me/18j2853uq

  2. Pingback: DDSteezin 24 jul, 2011

    Nyt track med Jay Rock og Chris Brown. Føler det ikke, gør i? http://fb.me/18j2853uq

HAVE SOMETHING TO SAY?