SteezinMusic: Wiz Khalifa, Big Sean & Curren$y “Dot Dot Dot” & “Proceed”

Så er vi oppe på 4 og 5 track fra den nye trio i hip-hip, nemlig Wiz, Sean og Spitta. Denne gang er det “Dot Dot Dot” og “Proceed”, hvor jeg personligt synes at “Proceed” er det bedre track. Kan specielt lide beatet og den vibe der er på tracket. Det er lidt vildt at tænke på at de er oppe på fem track, uden at have offentliggjort et form for navn eller dato på deres projekt. Det er dog fedt at se at der er en god kemi imellem de 3 personligheder, og at de kan udgive et track dagligt indtil mixtapet dropper.

Udover det er der blevet lækket en gammel freestyle med Wiz Khalifa, hvor vi høre et eksempel på Wiz når han er bedst. Check it out!

“Proceed”

“Dot Dot Dot”

Wiz Khalifa Freestyle

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 jul, 2011

    Ny sang fra trioen! http://fb.me/15qOW54fL

  2. Pingback: DDSteezin 24 jul, 2011

    Ny sang fra trioen! http://fb.me/15qOW54fL

HAVE SOMETHING TO SAY?