Mixtape: Alley Boy “Definition Of Fuck Shit Pt. 2”

Alley Boy som lige nu bliver betragtet som en af de hårdeste rappere nede fra Syden, er ude med efterfølgeren til sit Definition Of Fuck Shit mixtape. På mixtapet gæster bl.a. Young Jeezy, Yo Gotti, Jim Jones, Trae The Truth og DJ Toomp. Udover det skal det bemærkes at Freddie Gibbs’ track “Rob Me A Nigga” som der var en lille smagsprøve på i traileren til hans kommende projekt Cold Day In Hell, rent faktisk er på Alley Boys mixtape. På tracket gæster Alley Boy og er produceret af Big K.R.I.T.

Alley Boy er ikke en specielt spændende rapper som sådan, men holder den bare ægte og er bare gangster, lidt ligesom Young Jeezy. Hvis man har set vores interviews med både Freddie Gibbs og Pill, vil man kunne erindre at de respektivt kun havde rosende ord at sige om Alley Boy.

Se tracklisten og giv mixtapet en chance. Hvis man kan lide Young Jeezy, Freddie Gibbs, Pill og rappere i den kategori, vil man elske Alley Boy, check it out!

Download 

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?